Bebekler ve çocuklar yazın nasıl giydirilmeli? Bebeklerin en çok neresi üşür?

Bebekler ve çocuklar yazın nasıl giydirilmeli sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bebek giydirilirken nelere dikkat edilmeli, bebeklerin en çok neresi üşür sorularının yanıtını vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Bebekler ve çocuklar yazın nasıl giydirilmeli, bebeklerin en çok neresi üşür sorularının yanıtı haberimizde...


BEBEKLER VE ÇOCUKLAR YAZIN NASIL GİYDİRİLMELİ?


"Bebekler en çok boyunlarından üşür"

Unutmayın ki bebekler en çok boynundan üşür. Bu yüzden yaz sıcaklarının rehavetine kapılıp bebeğinizi rüzgarlı ya da klimalı ortamda korumasız bırakmayın. Yanınızda mutlaka ince bir battaniye ve yedek kıyafet bulundurun'' dedi.

Bebekler ve çocuklar yazın nasıl giydirilmeli - Bebekler en çok nereden üşür

''Parlak renkli kıyafette arı sokma riski var''

Açık havada, park, bahçe ve havuz kenarlarında sıcak çarpmasının yanı sıra böcek ve arı sokması gibi gizli riskler var. Çocuklarınıza yazın dışarı çıkarken açık renkli, ince, teri çeken kıyafetler giydirin. Parlak renkli çiçek baskılı kıyafetler böcek ve arıları çekebilir. Böcek ve arı sokmalarından korumak için parlak renkli ya da çiçek baskılı giysiler giydirmeyin, saçlarına şekillendirici ya da krem sürmeyin, parfüm sıkmayın. Bebekler için üretilmiş sinek kovucu spreyler, vücudun açıkta kalan yerlerine koruma amaçlı sıkılabilir.

Nazar boncuğu takmayın çünkü...

Bebekler, kıyafetindeki düğmeleri, fermuar parçalarını, kurdele iplerini yerinden çıkararak yutabilir. Nazar boncuğu, altın takılar ve bileklikler de annenin fark edemediği sırada kopup bebeğin yutmasıyla solunum yollarının tıkanmasına sebep olabilir. Bu yüzden bebeğe bu tür aksesuarları takmamakta fayda var.

Bebekler ve çocuklar yazın nasıl giydirilmeli? Bebeklerin en çok neresi üşür? ile ilgili etiketler sağlık bebeklerin en çok neresi üşür
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.