Bebek göründü... Hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda pozlar

2008 Miss Turkey birincisi ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, meslektaşı Ceyhun Ergin ile geçtiğimiz aylarda Almanya'da sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Hamileliğinin dördüncü ayında bebek bekledi ortaya çıkan Leyla Lydia Tuğutlu'dan ilk hamilelik pozları geldi. Karnı burnunda karelerini takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.

Daha önce rol aldığı Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam, Delibal, Cebimdeki Yabancı, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Kızım gibi yapımlarla adından söz ettiren 31 yaşındaki tescilli güzel Leyla Lydia Tuğutlu, sevgilisi Ceyhun Ergin ile gizlice evlenmişti. Tuğutlu geçtiğimiz aylarda 2017 yılından beri aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Ceyhun Ergin ile nikah masasına oturmuştu.

İlk bebeğine hamile olduğu ortaya çıkan Tuğutlu, karnı burnunda pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Güzel oyuncu erkek bebek beklediğini de belirtti.

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADI


Tuğutlu 3 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımına şu notu düştü: ''Öyle heyecanlıyım ki..yeni bir dönem başlıyor bizim için..güzel bir yolculuk..yolu yarıladık bile..hayatımıza hoş geldin canım oğlum💙 so excited about this new chapter of our life..can't wait to meet you baby boy💙 📷:mama💋''

İşte Leyla Lydia Tuğutlu'nun hamilelik pozları...

https://www.instagram.com/p/Cic9YJGsq1e/

https://www.instagram.com/p/Cic9YJGsq1e/

Bebek göründü... Hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda pozlar ile ilgili etiketler Leyla Lydia Tuğutlu Sosyal Medya Ceyhun Ergin Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.