Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı?

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlenme teklifi alan ve hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı dün yaptığı yeni bir paylaşımla bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Acı haberle sarsılan Subaşı, arkadaşlarıyla birlikte İbiza tatiline çıktı. Yanında sevgilisinin olmaması ve tektaşını takmaması dikkat çekti.

Nikah hazırlıklarına başladıklarını duyuran ve iki hafta önce Mısırlı sevgilisi iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor.

 

''Evlenmeden çocuk yapmam'' diyen Subaşı, bu açıklamasının ardından ''Hamile olduğumu bilmenizi isterim'' açıklamasında bulunmuştu. Kısa süre önce bebek beklediğini itiraf eden Subaşı, müjdeli haberi şu sözlerle duyurmuştu:

"Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım"

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı?

 
BEBEĞİNİ KAYBETTİ


Bebek beklediğini itiraf eden Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir açıklamayla bebeğini kaybettiğini duyurarak şu ifadeleri kullandı;


"Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim"

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı? - Resim : 2

 

İBİZA'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Bebeğini kaybettiğini duyuran Şeyma Subaşı, bugün arkadaşlarıyla İbiza Adası'nda görüntülendi. Arkadaşlarıyla tatil yapan Subaşı'nın yanında evlenme teklifi aldığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı? - Resim : 3

YÜZÜNDEKİ İFADE DİKKAT ÇEKTİ

Şeyma Subaşı'nın elinden telefon düşmezken, fenomenin yüzündeki ciddi ifade de gözden kaçmadı.

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı? - Resim : 4

TEKTAŞINI DA TAKMAMASI AYRILIK İDDİALARINI KUVVETLENDİRDİ

Subaşı'nın, yanında Mısırlı milyarder sevgilisinin olmaması ve parmağına tektaşını takmaması ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı? - Resim : 5

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı? - Resim : 6

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı? - Resim : 7

 

 

 

 

Bebek acısıyla sarsılan Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Sosyal Medya Instagram Mohammed Alsaloussi ibiza
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.