Bebeğinin önünde cinsel istismara uğradı!

Rus model Evgenia Znamenschikova sevgilisi tarafından bebeğinin önünde bıçaklanarak tecavüze uğradı.

30 yaşındaki Rus model Evgenia Znamenschikova, cezaevinde bulunan Andrey Ivanov isimli adamla iletişime geçmeye başladı. Bir süre sonra çift birbirlerine aşık oldu ve beraber yaşamaya başladılar. Andrey cezaevinden çıkınca çift birlikte yaşamaya başladı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

İki yıl sonra Andrey, sürekli olarak Evgenia'ya kıskançlık krizlerine girip şiddet uygulamaya başladı. Evgenia, Andrey'i terk edip gizli bir yerde yaşamaya başladı ama Andrey, kendisini gizliden takip etmeye devam etti.

Bebeğinin önünde cinsel istismara uğradı!

BIÇAKLANIP TECAVÜZE UĞRADI

Andrey bir akşam Evgenia'ya pasta götürerek barışmak istediğini söyledi. Andrey, Evgenia'yı bir yaşındaki bebeklerinin gözü önünde karnından bıçakladıktan sonra kanlar içindeyken genç modele tecavüz etti, kimseyi aramaması için de telefonunu tuvalete attı. Talihsiz kadın daha sonra karşı koyunca Andrey kaçtı.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Polis tarafından yakalan Andrey, verdiği ifadede pişman olduğunu söyledi. Adam öldürmeye teşebbüs suçlaması ile tutuklanan Andrey, suçlu bulunması durumunda 15 yıl hapis cezası alacak.

Bebeğinin önünde cinsel istismara uğradı! - Resim : 2

Bebeğinin önünde cinsel istismara uğradı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.