Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile evlendi

35 yaşındaki oyuncu çift Özge Özpirinçci, yaklaşık 7 yıldır birlikte olduğu ve kendisinden 2 yaş büyük meslektaşı Burak Yamantürk ile dün akşam Marmaris’te dünyaevine girdi. Çift ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor...

Yaklaşık 7 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşayan ve altı aylık hamile olan Özge Özpirinçci hamileliğinde altıncı ayı geride bıraktı. Kız bebek beklediği öğrenilen güzel oyuncu dün evlendi.

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile evlendi


NİKAHA 20 KİŞİ KATILDI

2014 yılından beri birlikte olan ve bebek sahibi olmaya hazırlanan çift, Bozburun Yat Kulübü’nde sade bir merasimle nikâh defterine imza attı. 20 kişinin katıldığı törende nikâh şahitliklerini Tanem Sivar ile Nail Gönenli yaptı.


Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile evlendi

DÜĞÜNE BEBEKLERİDE KATILACAK

Hamileliğinde 6’ncı ayı geride bırakan ve kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, bir röportajında “Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikâh olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil” demişti. Çiftin, bebekleri dünyaya geldikten sonra İstanbul’da görkemli bir düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

 

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile evlendi ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci nikah burak yamantürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.