Bebeğini kaybeden ve Mısırlı sevgilisinden ayrılan Şeyma Subaşı eski yaşantısına çabuk döndü... Yine partilerde

İlk olarak adını ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle duyuran ve 2018 yılında boşandıktan sonra sık sık gündemene gelmeye devam eden 31 yaşındaki fenomen Şeyma Subaşı'nın her yaptığı sosyal medyada olay olmaya ve konuşulmaya devam ediyor. Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile yeniden barışan ve bebeğini kaybeden Subaşı, dedikoduları kulak arkası yaptı ve soluğu yeniden partilerde aldı.

2013 yılında dünyaya gelen kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı ile 2017 yılında evlendikten 1 yıl 2 ay sonra boşanan ve sonrasında yeni aşklara yelken açan fakat aradığı mutluluğu Mısırlı Mohammed Al Saloussi'de bulan Şeyma Subaşı kısa süre içerisinde farklı iddialarla gündeme geldi. Türkiye ile artık bir alakası kalmadığını dile getiren Subaşı, hakkında çıkan iddialarla magazin gündeminden düşmüyor.

 

 NELER OLMUŞTU?

İlk olarak hamile olduğu iddialarını kesin bir dille yalanlayan ve ardından iddiaların doğru olduğunu söyleyen Subaşı, güzel haberi verdikten bir gün sonra stres nedeniyle bebeğini kaybettiğini ve düğünü ertelediğini açıklamıştı.

Subaşı, acı haberi de yine Instagram'dan duyurarak “Bir önceki paylaşımımda yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var.” ifadelerini kullanmıştı.

Mısırlı sevgilisiyle dolandırıcılık iddiaları yüzünden arası açıldığı için bebeğini aldırdığı konuşulan Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan bütün karelerini sildi ve ayrıldıklarını doğrulayıp, ayrılığın nedenini ise açıklamadı.

Şeyma Subaşı

AYRILIK BİR HAFTA SÜRDÜ


Ayrılığın ardından kısa bir süre sonra Şeyma Subaşı, kendisinden 6 yaş büyük Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ve yakın arkadaş çevresiyle bir teknede görüntülendi. Tekne turuna çıkan çifti, yakın dostlarının sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ele verdi.


Daha sonra Subaşı Instagram'dan paylaştığı dans videosunda, sevgilisinin evlenme teklifi ederken verdiği yüzüğü parmağına takarak barıştıklarını ilan etti. Ayrıldıktan sonra sevgilisiyle birlikte çekilen karelerini silmeyen ama arşivleyerek takipçilerinden gizleyen Subaşı, o kareleri yeniden geri yükledi.

Bebeğini kaybeden ve Mısırlı sevgilisinden ayrılan Şeyma Subaşı eski yaşantısına çabuk döndü... Yine partilerde - Resim : 2

PARTİLERE GERİ DÖNDÜ


Şimdilik sevgilisiyle aralarındaki sorunları hallettikleri görünen çift sabaha kadar süren bir parti verdi. Bir hafta süren ayrılığın ardından çiftin hiçbir şey olmamış gibi davranması ise tepki topladı. Parti verdiklerini Instagram hesabından duyuran Subaşı, "En iyi müzik ve İbiza'daki en iyi parti buydu, bir terapist gibiydi." notunu düşerek gösteriş yaptı.

ŞEYMA SUBAŞI


GÜNDÜZLERİ SPOR, GECELERİ PARTİ

Evlilik, bebek, dolandırıcılık, ayrılık dedikodularıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Subaşı, eski yaşantısına döndü. Stres dolu günlerini gündüzleri spor yaparak geceleri de partiler vererek atıyor.

Bebeğini kaybeden ve Mısırlı sevgilisinden ayrılan Şeyma Subaşı eski yaşantısına çabuk döndü... Yine partilerde - Resim : 4


'TÜRKİYE'DE HALA HAKKIMDA KONUŞULUYOR'

Gözlerden uzakta bir hayat süren Subaşı, Türkiye'de sık sık gündeme gelmesiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

''Açıkçası benim artık Türkiye ile alakam yok. Benimle de o kadar ilgilenilmiyordur artık diye düşünüyorum ama hâlâ hakkımda konuşuluyor.''

 

 

 

 

 

Bebeğini kaybeden ve Mısırlı sevgilisinden ayrılan Şeyma Subaşı eski yaşantısına çabuk döndü... Yine partilerde ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram Sosyal Medya Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.