'Bebeğim zarar görür' diyerek aşı yaptırmayan hamile kadın bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti!

İzmit'te özel bir sağlık meslek lisesinin sahibi olan Metin Balcı'nın eşi Elif Balcı 'Bebeğim zarar görür' diyerek hamilelik sürecinde koronavirüs aşısı yaptırmadı. Koronavirüse yakalanan hamile kadın tedavi sırasında karnındaki bebeğini kaybetti. Bebeğinin vefatı sonrasında ise yoğun bakım bakıma alınan anne de hayata gözlerini yumdu.

İzmit'te hamile olan Elif Balcı bebeği zarar görür endişesiyle koronavirüs aşısı yaptırmadı. 

Hamile Balcı,  kendisindeki bazı belirtiler üzerine PCR testi yaptırdı.

TEDAVİ ESNASINDA KARNINDAKİ BEBEĞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan ve evde karantinaya alınan Balcı, sağlık durumunun ağırlaşmasıyla özel hastaneye kaldırıldı. Tedavi sırasında Balcı, karnındaki bebeğini kaybetti.

 

 

'Bebeğim zarar görür' diyerek aşı yaptırmayan hamile kadın bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti!

 

ÖNCE BEBEĞİ ARDINDAN KENDİSİ VEFAT ETTİ

Hemen operasyona alınan Balcı, entübe edildikten sonra yoğun bakımda tedaviye alındı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Balcı da bebeğinden sonra hayatını kaybetti.Özel sağlık meslek lisesinin sahibi olan Metin Balcı'nın eşi, 1 çocuk annesi Elif Balcı'nın cenazesi, İzmit Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'Bebeğim zarar görür' diyerek aşı yaptırmayan hamile kadın bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler İzmit Hamile Bebek Anne aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.