Bebeği dünyaya geldi... Dila Tarkan erken doğum yaptı

2 yıl aşk yaşadığı iş adamı sevgilisi Dağhan Doğruer ile 25 Mart'ta Atina'da nikah masasına oturan 28 yaşındaki Dila Tarkan anne oldu. Eşiyle Yunan adalarında tatilde olan Dila Tarkan, bebek erken davranınca apar topar Türkiye'ye dönerek doğunu burada gerçekleştirdi. Dila Tarkan ile Dağdah Doğruer'in erkek bebekleri oldu.

25 Mart'ta da iki yıllık sevgilisi Dağhan Doğruer ile Yunanistan'ın başkenti Atina'da görkemki bir düğünle dünyaevine giren sosyetik güzel Dila Tarkan anne olmanın heyecanını yaşadı.

Hamile kaldıktan bir süre sonra nikah masasına oturan sosyetik güzel, doğuma sayılı günler kala yakın arkadaşlarının davetli olduğu bir baby shower partisi düzenlemişti. Dila Tarkan - Dağhan Doğruer çifti bebeklerine kavuştu. Geçtiğimiz mart ayında Dağhan Doğruer ile nikah masasına oturan Dila Tarkan, anne oldu.

Sekiz aylık hamile olan ve yaz tatili için eşiyle birlikte Yunan Adaları'na giden Dila Tarkan'dan müjdeli haber geldi. Bebek erken davranınca apar topar Türkiye'ye dönen Tarkan, anne oldu. Çiftin ilk çocukları dünyaya geldi.

Bebeği dünyaya geldi... Dila Tarkan erken doğum yaptı


''BEBEK ERKEN GELMEYE KARAR VERDİ'' 

Mutlu haberi sosyetik güzelin kardeşi Sima Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Hastane odasında verdikleri pozu Instagram'dan yayınlayan Tarkan, gönderisine, "Yunan Adaları'ndan acil dönüş yapıldı çünkü bebişimiz sürpriz bir şekilde erken gelmeye karar verdi. Diloş da bebiş de çok iyiler. Mutluluktan uçuyoruz." dedi.


Bebeği dünyaya geldi... Dila Tarkan erken doğum yaptı - Resim : 2

DOĞUM İÇİN 25 EYLÜL DEMİŞTİ AMA...

Geçtiğimiz aylarda bebeğin cinsiyetini açıklayan Dila Tarkan, oğlu olacağını söylemişti. O dönem dokuz kilo aldığını söyleyen sosyetik güzel, "Doğum kısmetse 25 Eylül gibi..." ifadelerini kullanmıştı.


Bebeği dünyaya geldi... Dila Tarkan erken doğum yaptı - Resim : 3

 
 

 

Bebeği dünyaya geldi... Dila Tarkan erken doğum yaptı ile ilgili etiketler Dila Tarkan Dağhan Doğruer doğum Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.