BDDK'nin açıklamasının ardından altında sert düşüş! İşte 26 Haziran gram altın yeni fiyatı!

Gram, yarım ve çeyrek altın fiyatları dün akşam piyasalarda yaşanan sert dalgalanmalar neticesinde düşüşe geçti. Bir süredir 1000 TL'nin altına düşmeyen gram altın BBDK tarafından yapılan açıklamaların ardından geriledi. İşte, 26 Haziran altın fiyatları! 

Haftanın son iş günü olan Cuma günü Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ticari kredilerle ilgili değişikliğe gidildiğini kamuoyuna duyurdu.

Buna göre 15 milyon liraya kadar döviz varlığı olan şirketlere kredi kullanmaları durumunda döviz varlıklarını 15 milyon liranın üzerine çıkarmama şartı getirdi. BDDK'nin bu kararı dolar ve altında sert düşüşleri de beraberinde getirdi. Gram altın uzun bir sürenin ardından 1000 liranın altına geriledi.

İŞTE 26 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI

BDDK'nin açıklamasının ardından altında sert düşüş! İşte 26 Haziran gram altın yeni fiyatı!

Bu çerçevede 26 Haziran'da; gram altın 991,58 TL, çeyrek altın 1,604 TL, yarım altın 3,203 TL ve Cumhuriyet altını da 6,409 TL'den işlem görüyor. 

BDDK'nin açıklamasının ardından altında sert düşüş! İşte 26 Haziran gram altın yeni fiyatı! ile ilgili etiketler altın fiyatları gram altın çeyrek altın yarım altın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.