BBP'li isimden Enes Kara'nın intiharına yorum: Bir velet öldü diye cemaat mi kapatacağız!

Elazığ'da yaşayan tıp öğrencisi Enes Kara'nın intiharı sonrası BBP'li isimden şok tepki geldi. BBP MKYK üyesi Ahmet Namık Akdoğan'ın “Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız?” açıklaması tepkiye neden oldu.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara yaşadığı baskılara dayanamayarak intihar etti. Sosyal medyada da çok konuşulan intihara BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan'ın açıklaması tepki çekti.

Enes Kara kimdir? Kaç yaşındaydı? Enes Kara neden ve nasıl intihar etti? -  Gündem Haberleri

Enes Kara'nın intiharı ile ilgili konuşan Akdoğan, “Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız? O zaman ÇYDD, Atatürkçü Düşünce Derneği, lions, bu gibi yerler de kapatılsın” sözleriyle birçok kesimden tepki aldı.

 

BBP'li isimden Enes Kara'nın intiharına yorum: Bir velet öldü diye cemaat mi kapatacağız! ile ilgili etiketler Sosyal Medya BBP enes kara ahmet namık akdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.