BBP Genel Merkezi'nde patlama ve yangın!

Ankara'da BBP Genel Merkezi'nde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ediyor.

Ankara'da Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi'nin bulunduğu binada yangın çıktı.

bbp-yangAn

Yangının Genel Başkan Mustafa Destici'nin makam odasında çıktığı ve tüm makam odasının bulunduğu tüm katın yangından etkilendiği belirtildi.

bbp1

Görgü tanıkları bir patlama sesinin ardından yangın çıktığını ifade ettiler.

bbp4

Patlamanın ise Destici'nin makam odasındaki klimada meydana geldiği ve bu patlamanın yangına sebep olduğu öğrenildi.

bbp2

DESTİCİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Yaşanan olayın ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sabotaj konusunda kendilerine gelen bir bilgi olmadığını belirten Destici şöyle konuştu;

''Bir bir alt katta divan toplantısını gerçekleştriyorduk. Toplantının sonlarına doğru yukarıdan bir patlama sesi duyuldu ve yukarıdan sesler gelmeye başladı. Arkadaşlar yangın var dediler. Süratli şekilde binayı boşalttık. Odam boştu, özel kalem müdürüm odadan patlama sesi duyuyor odaya girince her yeri duman kapladığını görüyor. Camları açıp havalandırmaya çalışıyor. Ne olduğunu bilemiyoruz ama klima devrilip patlamış. Ondan da çıkmış olabilir. Hamdolsun arkadaşlarımız kalıcı bir hasar almadan atlamış olduk. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile siyasi liderlere teşekkür ediyorum. Onlar hemen aradılar.

bbp3

Şu anda sabotaj konusunda bize gelen bir bilgi yok. Bomba uzmanları ve itfaiyenin incelemelerinin ardından nedeni konusunda fikir sahibi olabileceğiz.''

BBP Genel Merkezi'nde patlama ve yangın! ile ilgili etiketler BBP Yangın Son dakika genel merkez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.