BBG Melih yıllar sonra döndü... Hem de kendini yakarak!

2000'li yılların en popüler yarışma programı BBG'nin birincisi olan Melih Değirmenci, yeni bir sinema filmi ile ekranlara geri döndü. Sinema filminde rol alan Değirmenci, bir sahnede kendini yaktı.

Yarışma sonrası 3 dizi, 2 TV filminde rol aldıktan sonra bir albüm de çıkaran Melih Değirmenci, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okurken yurt dışına gitmişti.

Türkiye'ye döndükten sonra farklı sektörlere iş yapan Değirmenci, yeniden oyunculuğa döndü.

Melih Değirmenci, yapımcılığını Servet-Ebru Aksoy'un yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Adnan Gülerin oturduğu BÜYÜ 2 filminde oynadı.

KENDİNİ YAKTI

Filmde ölüm sahnesi sırasında dublör kullanmayan Melih Değirmenci, yanma sahnesi sırasında zorlandığını, soğutucu jel kullanılmasına rağmen çok acı çektiğini söyledi.

sfsdfgsdfg

MELİH DEĞİRMENCİ KİMDİR?

Bir döneme damgasını vuran televizyon programı “Biri Bizi Gözetliyor” birinciliğiyle şöhrete kavuşan Melih Değirmenci, Kevser Kalaycı ile ömür boyu mutluluk için “evet” dedi.

Arkadaş ortamında tanışan ve iki saat sonra evlenme kararı alan genç çift İzmir Arena’da evlendi.

BBG Melih yıllar sonra döndü... Hem de kendini yakarak! ile ilgili etiketler Büyü film melih yanma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.