BBC'den Türkiye'ye kirli algı operasyonu!

İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin Türkçe içerik üreten hesabı, Suriyeli bir mülteciyle yaptığı röportajda, Türkiye'yi hedef alan ifadelere yer verdi.

Suriye'de yıllardır süren iç savaştan kaçan milyonlarca insan, evini terk edip Türkiye'de mülteci durumuna düştü. Mazlum insanlara kapılarını açan Türkiye, mülteciler için bugüne kadar birçok fedakarlık yaptı. Yaklaşık 40 milyar dolarlık harcama yapan Türkiye'ye ise BBC Türkçe tarafından karalama yapıldı.

BBC'DEN TÜRKİYE'YE KİRLİ ALGI OPERASYONU

Türkiye'nin mülteciler için bu zamana kadar yaptıklarını görmezden gelen İngiliz yayın kuruluşu BBC, kirli bir algı operasyonunun peşinde. 

BBC Türkçe ekibinin Suriyeli mülteciyle gerçekleştirdiği röportajda, mültecilere kötü davranıldığı ve ülkelerine zorla gönderildiği yalanları yer alıyor.

EMNİYET GÜÇLERİNİ HEDEF ALDI

Söz konusu röportajda, Suriyeli olduğu belirtilen zanlının, mültecileri taşıyan otobüste konuşanlara jandarma tarafından dayak atıldığı iddiaları bulunuyor.

BBC'den Türkiye'ye kirli algı operasyonu!

BBC'den Türkiye'ye kirli algı operasyonu! - Resim : 2

 

BBC'den Türkiye'ye kirli algı operasyonu! ile ilgili etiketler Türkiye Suriye BBC Suriyeli BBC türkçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.