BB Erzurumspor'dan imza şov; Aatif Chahechouhe, Johanna Omolo ve Manuel Da Costa...

BB Erzurumspor bugün 3 transfer peş peşe açıkladı... Ara transfer döneminde kaleci Jakub Szumski, Malili ön libero Mahamadou Ba ve Hollandalı sol açık Brahim Darri'yi kadrosuna katan Mavi-Beyazlılar son olarak kadrosunu Aatif Chahechouhe, Johanna Omolo ve Manuel Da Costa'yla takviye etti.

Süper Lig'de ilk 18 maçını 3 galibiyet ve 11 puanla tamamlayan ve son sırada bulunan BB Erzurumspor, ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce Polonyalı kaleci Jakub Szumski, Malili ön libero Mahamadou Ba ve Hollandalı sol açık Brahim Darri'yi kadrosuna katan Mavi-Beyazlılar, bugün de 3 transfer birden açıkladı.

Ligin ilk yarısın 3 teknik direktör değiştiren Erzurum ekibi, Türk futbolunun yakından tanıyan isimlerden Aatif Chahechouhe'yu kadrosuna kattı. Sezona Fatih Karagümrük'te başlayan ve Kırmızı-Siyahlı kulüple 14 maça çıkan 34 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar BB Erzurumspor formasıy giyecek. Karagümrük formasıyla skor katkısı sağlayamayan tecrübeli isim, Fabio Borini transferi sonrası yedek oturmak istemeyince Erzurum'dan gelen teklifi değerlendirdi. Bedelsiz olarak kadroya katılan Aatif Chahechouhe'nun +1 yıllık opsiyonu olduğu öğrenildi. Sivasspor'da Süper Lig gol krallığı yaşayan Faslı futbolcu Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor formaları da giymişti.

Mesut Bakkal'ın takımı orta sahayı Johanna Omolo ile güçlendirdi. Belçika'nın Cercle Brugge takımından transfer edilen 31 yaşındaki futbolcuyla 1.5+1 yıllık sözleşme imzalandı. Şehri terk eden ve sözleşmesi feshedilen İbrahima Sissoko'nun yerine Kenyalı Omolo forma giyecek.

Stopere takviye isteyen Mesut Bakkal'a Manuel Da Costa alındı. Süper Lig'de Sivasspor, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor formaları giyen 34 yaşındaki Fas asıllı Portekizli stoper, sezonu Erzurum'da tamamlayacak. Bordo-Mavililer'den ayrıldıktan sonra 2020 yazından beri boşta olan tecrübeli futbolcu, Doğu Anadolu ekibinin 6. transferi oldu.

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren BB Erzurumspor sezona Mehmet Özdilek yönetiminde başlamıştı. TFF 1. Lig'den takımı Süper Lig'e çıkaran Özdilek'le 8. haftada yollar ayrılmış, yerine gelen teknik direktör Hüseyin Cimşir ise 4 hafta görevde kalmıştı. Cimşir, 4 maçta 4 mağlubiyet alıp, gol sevinci bile yaşayamayınca koltuğu Mesut Bakkal'a kaptırmıştı.

BB Erzurumspor'da 3 teknik direktörün yanı sıra başkan Hüseyin Üneş de istifa ettiğini açıklamıştı. Ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılan futbolcular ise merkez orta saha İbrahim Akdağ, kaleci Fabian Farnolle, sol bek Kaan Kanak (Adana Demirspor) ve defansif orta saha Ibrahima Sissoko oldu. 

BB Erzurumspor'dan imza şov; Aatif Chahechouhe, Johanna Omolo ve Manuel Da Costa... ile ilgili etiketler BB Erzurumspor mesut bakkal Manuel da costa Aatif Chahechouhe Brahim Darri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.