Medipol Başakşehir'den Erzurum'da müthiş geri dönüş

Süper Lig'in 38. haftasında BB Erzurumspor'a konuk olan Medipol Başakşehir, 5. dakikada 1-0 geriye düştüğü ve 18. dakikada Epureanu'nun atılmasıyla 10 kişi kaldığı maçtan 1-2 galip ayrılarak küme düşme savaşında kritik bir dönemeci geride bıraktı.

Kümede kalma savaşı veren iki takımın 38. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir deplasmanda BB Erzurumspor 1-2 mağlup etti. Yılmaz yönetiminde 3 maçlık galibiyet serisi yakalayarak çıkışa geçen Erzurum ekibi, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta mağlup oldu.

Henüz 5. dakikada Emrah Başsan'ın golüyle öne geçen Mavi-Beyazlılar, Epureanu'nun 18'de kırmızı kart görmesiyle büyük avantaj yakaladı. Ancak 10 kişi kalmasına rağmen pes etmeyen Başakşehir, Nacer Chadli'nin 58'de penaltıdan attığı golle önce 1-1'i buldu, 84'te de Frederik Gulbrandsen'le 3 puana uzandı.

Son 2 haftada kalesinde gol görmeyen ve 4 puan toplayarak Erzurum'a gelen Aykut Kocaman yönetimindeki Turuncu-Lacivertliler bu hayati galibiyetle puanını 40 yaptı. BB Erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Son şampiyon 3 Mayıs'ta Ankaragücü'nü ağırlayacak. Erzurum ise Fenerbahçe deplasmanında...

 

 

Medipol Başakşehir'den Erzurum'da müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Yılmaz Vural Medipol Başakşehir BB Erzurumspor Fredrik Gulbrandsen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.