Konyaspor'a evinde 1-2 yenilen BB Erzurumspor ateşle oynuyor

Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor'u ağırlayan Yılmaz Vural'lı BB Erzurumspor'un galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Kümede kalma savaşı veren Mavi-Beyazlılar hedef maçını kaybetti. Konya ekibinin ise yükselişi sürüyor.

Teknik direktörlüğe Yılmaz Vural'ı getiren BB Erzurumspor, tecrübeli çalıştırıcıyla çıktığı ilk maçta evinde Konyaspor 1-2 mağlup oldu. Süper Lig'in 32. haftasında Erzurum deplasmanına giden İlhan Palut yönetimindeki Konya ekibi yükselişini sürdürdü.

Yeşil-Beyazlılar 9'da Dani Milosevic'le 0-1 öne geçti. Erzurum tecrübeli stoperi Manuel da Costa'yla 16'da beraberliği yakaladı. Sokol Cikalleshi 26'da penaltı üstten dışarı yolladı ancak 44'te milli stoper Abdülkerim Bardakçı'nın golüyle Konyaspor yeniden öne geçti: 1-2.

2. yarıda skoru korumayı başaran Yeşil-Beyazlılar, 90+6'da Sarper Barış Saka'nın çaldığı penaltıyla şoka uğradı. Elle oynama pozisyonunu monitörden inceleyen hakem kararından vazgeçti ve Erzurum'un penaltısı iptal edildi. Mavi-Beyazlılar bu kararı uzun süre protesto etti.

İlhan Palut göreve geldikten sonra 8 maçta 1 kez mağlup olan Konyaspor bu galibiyetle puanını 39'a yükseltti. 

Bu sezon Mehmet Özdilek, Hüseyin Cimşir, Mesut Bakkal ve İsmail Kartal'dan sonra 5. teknik direktörü Yılmaz Vural'la kümede kalma savaşı veren BB Erzurumspor 30 maçta topladığı 27 puanla 18. sırada yer alıyor. Kümede kalma barajını 45 olarak belirleyen Vural, haftaya 19. sıradaki Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Konyaspor ise Ankaragücü'nü ağırlıyor.

Konyaspor'a evinde 1-2 yenilen BB Erzurumspor ateşle oynuyor ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Konyaspor İlhan Palut BB Erzurumspor Abdülkerim Bardakçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.