BB Erzurumspor ile Kayserispor puanları paylaştı

BB Erzurumspor 1-0 öne geçtiği ve 34'te 10 kişi kaldığı maçta Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Mavi-Beyazlılar yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu, "1 puan aldık ama 1 puanı hak ettik mi diye sorabiliriz. Bu maçta Erzurum’un bir tık daha hak ettiğini söyleyebilirim" itirafından bulundu.

Süper Lig'in 24. haftasında BB Erzurumspor ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan ve Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maçta, alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki takım puanları paylaştı.

4 maçlık yenilmezlik serisiyle rakibini ağırlayan Erzurumspor, 28'de Aatif Chahechouhe'nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Ganalı orta saha oyuncusu Yaw Ackah 34'te kırmızı kart gördü ve Mavi-Beyazlılar'ı 10 kişi bıraktı. 1 kişi eksik kalan Erzurum, maçın ilk yarısını önde tamamladı. Kayserispor'un golü 72'de İlhan Parlak'tan geldi. 

Yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Mesut Bakkal'ın takımı puanını da 22 yaptı. Doğu Anadolu ekibi haftaya Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Son 5 maçta 8 puan toplayan Sarı-Kırmzılılar ise 24 puana yükseldi. Dan Petrescu'nun takımı 25. haftada Ankaragücü'nü ağırlıyor.

BB Erzurumspor ile Kayserispor puanları paylaştı

"ÖLÜM KALIM MAÇIYDI"

Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: "Bugün iki takım içinde ölüm kalım maçıydı diyebiliriz. İlk yarı Erzurumspor’un bizden çok daha iyi oynadığını söyleyebilirim. Penaltıdan gol atmış olsalar da, pozisyon bulamamış olsalar da daha çok istek gösterdiler ilk yarı daha çok savaştılar.

10 kişiyle dahi Erzurumspor gerçekten çok iyi mücadele etti. Biz de bu maçta elimizden geleni yapmaya çalıştık. 1 puan aldık ama 1 puanı hak ettik mi diye sorabiliriz. Son maçta Alanyaspor maçında 3 puanı hak eden taraf bizdik, berabere kaldık. Bu maçta Erzurum’un bir tık daha hak ettiğini söyleyebilirim. Çünkü daha çok savaştılar, daha çok istediler. 1 puan iyi bu anlamda. Bir şekilde bizim çalışmaya ve savaşmaya devam etmemiz lazım. Gelecek adına da bu zorluk ligde biz bu şekilde savaşırsak ligde kalma adına bir şeyler yapacağız.” 

BB Erzurumspor ile Kayserispor puanları paylaştı ile ilgili etiketler Kayserispor BB Erzurumspor mesut bakkal Dan Petrescu Aatif Chahechouhe İlhan Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.