Esenler Erokspor'u eleyen BB Erzurumspor, Hüseyin Cimşir'le siftahı Kupa'da yaptı

BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası son 32 Turu'nda TFF 3. Lig ekibi Esenler Erokspor'u 5-1'le geçti. Maça çıkmadan önce baba olacağını öğrenen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Osman Çelik, attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı. Mavi-Beyazlılar yeni hocası Hüseyin Cimşir'le ilk gollerini atıp, ilk galibiyetini yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Esenler Erokspor'la eşleşen BB Erzurumspor, TFF 3. Lig ekibini 5-1 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı. Sarı-Yeşilliler, bir önceki turda Fatih Karagümrük'ü kupanın dışına itmişti.

Erzurum'a galibiyeti getiren golleri Emrah Başsan (2), Jugurtha Hamroun, Osman Çelik ve Ömer Şişmanoğlu kaydetti. Konuk ekibin tek golü skor 2-0'ken Muammer Sarıkaya'dan geldi.

Takımın başına Hüseyin Cimşir geldikten sonra 3 lig maçında da ilk 11 başlayan Osman Çelik, attığı yeni doğacak bebeğine armağan etti. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu büyük sevinç yaşadı.

Yeni takımıyla çıktığı 3 lig maçında gol atamadan sıfır çeken Cimşir ise 5 gollü galibiyetle kupada bir üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Mavi-Beyazlılar bir önceki turda da Ankara Demirspor'u elemişti.

Esenler Erokspor'u eleyen BB Erzurumspor, Hüseyin Cimşir'le siftahı Kupa'da yaptı

Esenler Erokspor'u eleyen BB Erzurumspor, Hüseyin Cimşir'le siftahı Kupa'da yaptı ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası osman çelik BB Erzurumspor Hüseyin Çimşir Esenler Erokspor emrah başsan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.