BB Erzurumspor ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı

BB Erzurumspor ile Antalspor'un 10. hafta randevusundan kazanan çıkmadı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Mavi-Beyazlılar, 1-2 geriye düştüğü maçta beraberliği 86'da kurtardı. Ersun Yanal yönetiminde bu hafta da galip gelemeyen Akdeniz ekibi, 90+7'de Podolski'yle mutlak fırsatı gole çeviremedi.

Süper Lig'in 10. haftasında BB Erzurumspor ile Antalyaspor, 2-2 berabere kaldı. Galibiyete hasret kalan iki takımın kapışmasında kazanan çıkmadı. Yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetiminde 2. maçına çıkan Akdeniz ekibi, bu hafta da kazanamazken, Erzurum'un 3 puan hasreti 6 maça çıktı. 

5 maçtır kazanamayan Erzurum, Kupa'da turladıktan sonra Antalyaspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkmıştı. Mehmet Özdilek'in öğrencileri 29'da Kaan Kanak'la 1-0 öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Kaan, Novikovas'ın topuğuyla yaptığı duvar pasında içeri sokuldu ve çaprazdan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Erzurum'da ilk yarı ev sahibini 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

BB Erzurumspor ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı

59'da sarı kart gören BB Erzurumspor'un Ekvadorlu stoperi Arturo Mina, Konyaspor maçında cezalı duruma düştü. Konuk ekip 60'ta duran toptan golü buldu. Skoru 1-1'e getiren tecrübeli savunmacı Veysel Sarı, bu sezon 3. golünü atarken Kırmızı-Beyazlılar'ın en skorer ismi oldu.

Antalyaspor 65'te Gökdeniz Bayradar'la 2'yi buldu. Amilton'un getirdiği topta iyi kontrol ve aynı güzellikte bir son vuruşla golü atan 2001 doğumlu forvet, Beşiktaş deplasmanından sonra Erzurum'da da golünü attı. 70'te Lukas Podolski'yle 3. gol geldi ancak pozisyon ofsayttı.

Dakikalar 85'i gösterirken BB Erzurumspor Ricardo Gomes'in kafasıyla skoru 2-2'ye getirdi. Goldeki tartışma nedeniyle maç uzun süre durdu. Hakem Ali Şansalan VAR'ın uyarısıyla monitöre gitti. Pozisyonda ofsayt yoktu ancak top gole giderken Antalyaspor stoperi Naldo elle müdahale etmişti. "Gol iptal, penaltı" kararı bekleyen Antalya cephesi gol kararıyla yıkıldı. Şansalan, tecrübeli stopere 2. sarıdan kırmızıyı gösterdi. 10 kişi oynayan Akdeniz ekibi 90+7'de 3. gole çok yaklaştı ama Podolski boş kaleye atamayınca taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

BB Erzurumspor ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı - Resim : 2

Galibiyet hasreti 6 maça, puanı ise 9'a yükselen BB Erzurumspor 11. haftada Konyaspor'a konuk olacak. Ersun Yanal'la 2 maçta 1 puan toplayan ve 10 puana yükselen Antalyaspor ise Ankaragücü'nü ağırlayacak.

BB Erzurumspor ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal BB Erzurumspor mehmet özdilek Lukas Podolski Gökdeniz Bayrakdar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.