Bazı illerdeki vali ve emniyet müdürlüklerinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile bazı valilik ve il emniyet müdürlüklerinde değişiklikler yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Elazığ, Kırıkkale ve Bilecik valileri ile Hatay ve Muş emniyet müdürleri değişti. İşte yeni atanan isimler...

Cumhurbaşkanlığı'nın bazı valilikler ve il emniyet müdürlüklerine yönelik atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Elazığ Valisi Erkaya Yırık Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

VALİLİKLERDEKİ ATAMALAR

Geçen ay AFAD Başkanlığına atanan Yunus Sezer'in yerine Kırıkkale Valiliğine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Bülent Tekbıyıkoğlu, Elazığ Valiliğine İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Toraman, Bilecik Valiliğine Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya atandı.

EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNDEKİ ATAMALAR

Ayrıca Hatay Emniyet Müdürlüğüne Muş Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Muş Emniyet Müdürlüğüne ise Engin Kaloğlu'nun ataması gerçekleştirildi.

Bazı illerdeki vali ve emniyet müdürlüklerinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı... ile ilgili etiketler Erdoğan Resmi Gazete emniyet valilik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.