Bazı caddeler girişlere kapatıldı

İçişleri Bakanlığı yılbaşı gecesini de kapsayacak şekilde bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında bazı cadde ve sokaklara girişi yasakladı. Bu yasak çerçevesinde Ankara'da girişe kapalı olacak cadde ve meydanlar tespit edildi. 13 saat süreyle kapatılacak cadde ve meydanlara yabancı turistler de giremeyecek.

Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara başkanlığında olağanüstü toplanan İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile bazı cadde ve meydanlar yılbaşı akşamından itibaren 13 saat süreyle girişe kapatıldı.

Karara göre 31 Aralık saat 21.00'den 1 Ocak Cuma günü 10.00'a kadar, Ankara Valiliğinin İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararında belirtilen 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile Anadolu Meydanı'na ek olarak, Kuğulu Park, Sakarya Caddesi, Yüksel Caddesi, Konur-1 Sokak, Karanfil-1 Sokak, İzmir-1 Cadde ile Bahçelievler Mahallesi 7. Cadde, yabancı turistler de dahil olmak üzere tüm girişlere kapatıldı.

Söz konusu karar kapsamında belirtilen cadde, bulvar veya meydanlarda sınırlama getirilen süre boyunca girişlerin engellenmesi için kolluk birimlerince fiziki güvenlik tedbirleri alınarak, kişilerin (yabancı turistler de dahil) bir araya gelebilecekleri etkinliklere kesinlikle müsaade edilmeyecek.

Bazı caddeler girişlere kapatıldı ile ilgili etiketler Ankara Çankaya Kızılay Turist İçişleri Bakanlığı kuğulu park kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.