Bazı bankaların uygulamalarına erişim sorunu yaşanıyor

Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı ve BDDK'nın bankalara yaptığı 'kredi' uyarısı sonrası bazı bankaların mobil uygulamalarında erişim sorunu olduğu öğrenildi. Bankalardan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Merkez Bankası’nın yılın son Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizini yüzde 15'ten yüzde 14'e çektiği duyurmasının hemen ardından bankaların mobil uygulamalarına yönelik artan trafik, kullanıcıların hesaplarına erişiminde sıkıntı yaşanmasına yol açtı.

Bazı bankaların mobil uygulamalarına girmeye çalışan kullanıcılar, “İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz” ve “Teknik aksaklıklar yaşıyoruz” benzeri uyarılarla karşılaştı.

Faiz indirimi sonrası döviz kurunda yaşanan hızlı harekete bağlı olarak yaşanan sorun nedeniyle kullanıcılar kısa süre de olsa banka hesaplarına erişmekte sorun yaşadı. Bankalardan konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

Bazı bankaların uygulamalarına erişim sorunu yaşanıyor

 

Bazı bankaların uygulamalarına erişim sorunu yaşanıyor ile ilgili etiketler Banka mobil uygulama erişim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.