Bayramın acı bilançosu: 10 ölü 130 yaralı...

Kurban Bayramı tatili için Cuma günü mesai bitiminin ardından yola çıkanlar karayollarında yoğunluk oluştururken, acele, dikkatsizlik ve kurallara uymama gibi nedenlerle çok sayıda kaza meydana geldi. Cuma günü saat 17.00'den Cumartesi günü saat 23'00'a kadar meydana gelen 30 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi yaralandı.

Beş günlük Kurban Bayramı tatili için dün mesai bitiminin ardından tatil yörelerine ve memleketlerine gitmek isteyenler yollara çıktı.

Karayollarının bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Karayolları ve emniyet güçlerinin aldığı önlemler ve yetkililerin yaptığı uyarılara karşın yine de çok sayıda kaza meydana geldi.

Bayramın acı bilançosu: 10 ölü 130 yaralı...

Cuma günü saat 17.00'den Arife günü olan tatilin ilk günü cumartesi saat 23'00'e kadar Yozgat, Ankara, Aksaray, Konya, Sakarya, İstanbul, Diyarbakır, Mersin, Kayseri, Sivas, Manisa, Bolu, Gaziantep, Kastamonu, Adıyaman, Denizli, Bursa, Şanlıurfa, Antalya, Kütahya, Edirne, Tokat, Rize, Düzce ve Bartın'da meydana gelen 30 kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi yaralandı.

Bayramın acı bilançosu: 10 ölü 130 yaralı... ile ilgili etiketler İstanbul Ankara Rize Trafik kazası Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.