Bayramda yola çıkacaklara akaryakıt müjdesi: Motorine indirim geldi!

Brent petrolde yaşanan düşüş sonrası motorine bu gece indirim geldi. 8 Temmuz itibarıyla geçerli olan indirimin ardından motorinin litresi 25 liranın altına düştü.

Brent petroldeki düşüş sonrası akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim geliyor. 

Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatları art arta güncellenmiş ve 3,34 TL indirim yapılmıştı. Daha sonrasında benzin ve LPG'ye de indirim gelirken önceki gün ise benzine yapılması planlanan zam iptal edilmişti. Benzindeki sevindirici habere bir yenisi daha eklendi ve motorin fiyatlarında indirime gidildi.

25 LİRANIN ALTINA DÜŞTÜ

Brent petroldeki düşüşün akaryakıt fiyatlarına yansıması sonrası motorine 2,10 lira indirim geldi. 8 Temmuz'dan itibaren tabelaya yansıyan tarifeye göre motorin fiyatı İstanbul'da 24,56 lira oldu. Ankara'da 24,68 TL olan motorinin fiyatı İzmir'de ise 27,07 oldu.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Motorin litre fiyatı 24,56 TL
Benzin litre fiyatı 25,17 TL
LPG litre fiyatı 10,69 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Motorin litre fiyatı 24,68 TL
Benzin litre fiyatı 25,29 TL
LPG litre fiyatı 10,66 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Motorin litre fiyatı 27,07 TL
Benzin litre fiyatı 25,29 TL
LPG litre fiyatı 10,56 TL

 

Bayramda yola çıkacaklara akaryakıt müjdesi: Motorine indirim geldi! ile ilgili etiketler Akaryakıt benzin Petrol Motorin İndirim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.