Bayramda televizyon ekranı! Bayramda televizyon kanallarında neler olacak?

Bayramda televizyon ekranı! Kurban Bayramı'na çok az bir süre kala izleyiciler 'Bayram hangi diziler yok?' diye araştırmaya başladı. Televizyon dünyasının en sevilen dizilerinin yeni bölümleri bayram tatilinde ekranlara gelecek mi? Sorusunun cevabı araştırılıyor. Bayramı evinde geçirecek vatandaşlar, kanalların yayın akışlarını merak ediyor. İşte Bayramda televizyon ekranı! Bayramda televizyon kanallarında neler olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bayramda televizyon ekranı! Televizyon dünyasının en sevilen dizilerinin yeni bölümleri bayram tatilinde ekranlara gelecek mi? Sorusunun cevabı araştırılıyor. Bayramı evinde geçirecek vatandaşlar, kanalların yayın akışlarını merak ediyor.Kurban Bayramı'na çok az bir süre kala izleyiciler 'Bayram hangi diziler yok?' diye araştırmaya başladı. İşte Bayramda televizyon ekranı! Bayramda televizyon kanallarında neler olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bayramda diziler var mı?

Müslüman aleminin önemli günlerinden biri olan Kurban Bayramı, önümüzdeki Pazar yani 11 Ağustos 2019 tarihi ile başlıyor. Birlik ve beraberliğin doruklarda yaşandığı bu mübarek gün dolayısı ile televizyon dünyası ufak bir nefes alacak. Kurban Bayramı boyunca sevilen ve sıkı takip edilen diziler ekranlara 1 hafta ara verecek. Dizilerin bu bayram haftasında ekranlara gelmesinin en büyük nedenlerinden biri ise tüm vatandaşların tatile ve bayramlaşmaya ayırdığı zamanın daha çok olması. Hal böyle olunca kanal reytingleri dibi görecek. Afili Aşk, Kimse Bilmez, Benim Tatlı Yalanım, Her Yerde Sen Tozkoparan ve Canevim bir hafta tatil yapacak. Peki Kurban Bayramı süresince yayınlanmayan dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Bayramda hangi diziler olmayacak? Bayramda diziler neden yok? İşte detaylar..

 Bayramda Canevim ve Kimse Bilmez dizisi var mı yok mu?

ATV ekranlarının son dönemlerdeki en popüler dizileri arasında yer alan Canevim ve Kimse Bilmez dizileri Kurban Bayramında yayınlanacak mı? Sevilen diziler Kimse Bilmez ve Canevim, Kurban Bayramı dolayısı ile 1 haftalık araya giriyor. Kurban Bayramı haftasında yayınlanmayacak olan Canevim dizisinin yeni bölümü 19 Ağustos pazartesi günü ekranlara gelecek. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın başrollerini paylaştığı dizi Kimse Bilmez'in yeni bölümü de 20 Ağustos Salı akşamı ATV’de ekranlarında olacak.

14 Ağustos Afili Aşk Var mı Yok mu?

Yeni sezon damgasını vuran yaz dizileri arasında yer alan Afili Aşk, Kurban Bayramı tatiline giriyor. 14 Ağustos Çarşamba günü ekranlara gelmeyecek olan dizinin yeni bölümü 21 Ağustos çarşamba günü ekranlara gelecek.

Kurban Bayramı 15 Ağustos Benim Tatlı Yalanım Var mı?

Star Tv'de Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sıcacık konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekran başına toplayan Benim Tatlı Yalanım, bayramda yayınlanmayacak. Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni bölümü 22 Ağustos Perşembe günü izleyicisi ile buluşacak.

Kurban Bayramı haftasında Her Yerde Sen yayınlanacak mı?

12-13-14 Ağustos 2019 tarihinde ekranlara gelecek tüm diziler 1 hafta televizyon ekranlarına ara verecek. Bunlardan birisi de Fox TV'nin sevilen dizisi Her Yerde Sen. Bayramda yayınlanmayacak olan dizinin yeni bölüm heyecanı 23 Ağustos cuma günü kaldığı yerden devam edecek.

Tozkoparan Dizisi Kurban bayramında yok mu?

Gençlerin severek ve yakından takip ettiği dizi Tozkoparan da 1 hafta ara veren diziler arasında. Bayramda yani 12 Ağustos 2019 pazartesi günü yayınlanacak mı diye merak edilen yeni bölümün yayınlanmayacağı açıklandı. Bayram haftasında yayınlanmayacak olan dizinin yeni bölümü 19 Ağustos pazartesi günü yeniden ekranlarda olacak.

Bayramda televizyon ekranı! Bayramda televizyon kanallarında neler olacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.