Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Bayramlaşma nasıl olacak? Ramazan Bayramı arefe günü sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yapacağı açıklamalar merak ediliyor. 23 Nisan ve 1 Mayıs tatillerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 19 Mayıs ve Ramazan bayramında yasağın olup olmayacağı merak ediliyor. Bayramlaşmanın önemli olduğu günlerde kararın ne olacağı araştırılmaya başlandı. İşte Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Bayramlaşma nasıl olacak? Ramazan Bayramı arefe günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Detaylar haberimizde...

Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan ve 1 Mayıs tatillerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 19 Mayıs ve Ramazan bayramında yasağın olup olmayacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanan kabine toplantısında çıkacak kararlar yakından takip ediliyor. Bayramlaşmanın önemli olduğu günlerde kararın ne olacağı araştırılmaya başlandı. İşte Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Bayramlaşma nasıl olacak? Ramazan Bayramı arefe günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Detaylar haberimizde...

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI, 9 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 7. kez telekonferans yöntemiyle toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, normalleşme süreci ile ilgili yeni adımları karara bağlayacak.

Toplantıda salı gününe gelen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 16, 17, 18, 19 Mayıs’ı kapsayan dört günlük sokağa çıkma yasağına ilişkin karar da verilecek.

Bu karara kesin gözüyle bakılırken sonraki hafta bayrama denk gelen dört günlük sokağa çıkma kısıtlama kararının ise önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN 2020?

Ramazan Bayramı 1. Gün: 24 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı 2. Gün: 25 Mayıs Pazartesi

Ramazan Bayramı 3. Gün: 26 Mayıs Salı

Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Bayramlaşma nasıl olacak? Ramazan Bayramı arefe günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı 19 Mayıs Günü Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.