Bayramda otobüs seferleri yapılacak mı? Şehirlerarası otobüs seferleri bayramda olacak mı?

Bayramda otobüs seferleri olacak mı sorusu yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 ilde şehirler arası yasağını kaldırması sonrası otobüs seferlerinin de başlayacağının işareti olarak görüldü. Peki Bayramda otobüs seferleri yapılacak mı, Şehirler arası otobüs seferleri bayramda olacak mı? Detaylar haberimizde...

Bayramda otobüs seferleri olacak mı sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 ilde şehirler arası yasağını kaldırmasından sonra araştırılmaya başlandı. Koronavirüs salgını nedeniyle tedbir kapsamında otobüs seferleri iptal edilmiş, bazı şehirlerde ise sonradan yasak kaldırılmıştı.Peki Bayramda otobüs seferleri yapılacak mı, Şehirler arası otobüs seferleri bayramda olacak mı? Detaylar haberimizde...


BAYRAMDA OTOBÜS SEFERLERİ AÇILACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 ilde şehirler arası yasağın kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklama sonrası otobüs seferlerinin normale döneceği tarih heyecanla beklenmeye başlandı.

Alınan kararlar kapsamında otobüs seferlerinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Bayramda otobüs seferleri yapılacak mı? Şehirlerarası otobüs seferleri bayramda olacak mı?

SEYAHAT YASAĞI HANGİ İLLERDE KALDIRILDI?

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ'a giriş çıkış sınırlandırılmasının kaldırıldığını dile getirdi.

Bayramda otobüs seferleri yapılacak mı? Şehirlerarası otobüs seferleri bayramda olacak mı? - Resim : 2

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelgeye göre;

Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon illerinde şehir seyahat kısıtlamaları 11.05.2020 Pazartesi günü saat 24.00’dan itibaren kaldırıldı.

Geçtiğimiz hafta yayımlanan genelgeye göre Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'da kara, hava ve deniz yoluyla giriş ve çıkış kısıtlaması kaldırılmıştı.

HANGİ İLLERDE SEYAHAT YASAĞI DEVAM EDİYOR?

Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak illerinde ise şehir giriş-çıkış kısıtlaması uygulamasına devam edilecek.

Bayramda otobüs seferleri yapılacak mı? Şehirlerarası otobüs seferleri bayramda olacak mı? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı bayram Otobüs sefer şehirlerarası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.