Bayramda kargolar açık mı? 2021 Ramazan Bayramı tatilinde kargolar çalışacak mı?

Online alışverişlerin artması kargoları da hayatımıza dahil etti. Gıda ürünleri dahil tüm ihtiyaçlar marketlerden online alışveriş yoluyla elde ediliyor. Tüm sene kesintisiz hizmet veren kargolar bayram günlerin de hizmet vermiyor. Vatandaşlar ise satın aldıkları ürünlerin teslimatında gecikmemeler olmaması için planlarını bayram öncesi veya sonrasına yapmalı.

Kargoların çalışma yükünün son günlerde yoğun olarak artmasının altında yatan başlıca neden online alışverişin artması oldu. Ramazan bayramının yaklaştığı şu günlerde satın aldıkları ürünlerin teslimaatınını yapılmasında gecikmeler yaşamaması için alışveriş yapan vatandaşların dikkatli plan yapmaları gerekiyor. Peki 2021 Ramazan Bayramı kargolar çalışıyor mu?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargolar her sene dini bayramlarda hizmet vermese de, vatandaşlar sürekli aynı araştırmayı yapıyor. Bu sene de kargolar bayramda çalışıyor mu 2021 sorusu yine gündemde.  Kargolar her bayram olduğu gibi bu bayramda hizmet veremeyecek. Arife gün ise bazı kargo şirketleri yarım gün bazıları ise tam gün hizmet veriyor.

23 Nisan'da MNG, Yurt içi, Sürat, UPS, Aras, PTT kargo açık mı, kapalı mı?  23 Nisan bugün kargolar çalışıyor mu 2021? - Takvim

Bayramda kargo gönderecek ya da alacak olanların planlarını bayram öncesi ya da sonrasına yapması uygun olacaktır. Her kargo şirketinin çalışma saati değişik olsa da, bayram boyunca genelde tüm kargo şirketleri kapalı oluyor.

 

Bayramda kargolar açık mı? 2021 Ramazan Bayramı tatilinde kargolar çalışacak mı? ile ilgili etiketler kargo bayramda kargolar açık mı ramazan bayramında kargolar çalışıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.