Bayramda hain saldırı! Cumhurbaşkanı namaz kılarken roketler peş peşe düştü!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde namaz sırasında Afganistan Cumhurbaşkanlığı sarayının yakınlarına peş peşe roketler düştü. Görüntülerde bayram namazı esnasında meydana gelen patlamalara rağmen Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin ve heyetin namazına devam ettiği görüldü.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Afganistan cumhurbaşkanlığı sarayının yakınlarına roketler düştü.

Yayınlanan görüntüler, namaz sırasında meydana gelen patlamalara rağmen Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ve heyetin namaz kılmaya devam ettiği görüldü.

Eşref Gani, saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada "Taliban barış için hiçbir istek ve niyetlerinin olmadığını kanıtladı" ifadelerini kullandı.

Afganistan İçişleri Bakanı Mirvais Stanikzai, "Bugün Afganistan düşmanları Kabil'in farklı noktalarına isabet eden roketler attı. İlk tespitlerimize göre can kaybı yaşanmadı" açıklamasında bulundu.

Bayramda hain saldırı! Cumhurbaşkanı namaz kılarken roketler peş peşe düştü!

Bayramda hain saldırı! Cumhurbaşkanı namaz kılarken roketler peş peşe düştü! ile ilgili etiketler Afganistan Cumhurbaşkanı Taliban Saldırı bayram namazı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.