Bayrama özel "halk baklava"! İşte fiyatı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Halk Ekmek Fabrikası bu bayramda ilk kez kendi ürettiği baklavaları satışa sunacak.

Fıstık fiyatlarındaki artış baklava fiyatlarını da etkiledi. Başkentlileri sevindiren haber ise Halk Ekmek Fabrikası'ndan geldi. Halk Ekmek bu yıl Ramazan Bayramı'na özel baklava üretip satacak.

İster fıstıklı, ister cevizli... Tercihinizi damak zevkiniz ve bütçeniz belirleyecek. Fıstıklı baklavanın fiyatı 60 lira, cevizli baklavanınki ise 45 lira olacak. Halk Baklava için kullanılan malzemeler birinci sınıf seçiliyor. Ardından hamur yapımına geçiliyor. Baklava hamuru usta ellerde özenle açılıyor.

Bayrama özel "halk baklava"! İşte fiyatı...

Halk Ekmek Fabrikaları'nda baklava satışı bayrama özel olacak. Dileyenler arefe ve arefeden bir gün önce Halk Ekmek satış noktalarından baklava alabilecek. Halk Baklava'nın fiyatı piyasaya göre daha uygun olacak. Piyasada baklavanın fiyatı 100 liraya kadar çıkıyor.

Bayrama özel "halk baklava"! İşte fiyatı... ile ilgili etiketler Baklava halk ekmek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.