Bayram tatilinde yoğun ilgi gören Bodrum'da lahmacunun fiyatları yine arttı

Her yıl fahiş fiyatlarla gündeme gelen Bodrum'un lüks tatil mekanı bu sene lahmacunu deniz mahsulüyle üretip, fiyatı akılalmaz derecede arttırdı.

Türkiye'nin turizm başkenti Bodrum'da etli lahmacunu 195 TL’den servis eden Türkbükü’ndeki sosyetik bir mekan, deniz mahsullü lahmacun çıkarttı. Lahmacunun fiyatını ise 395 TL olarak belirledi. Aynı mekanda 75 cl su 138 TL, Türk kahvesi 62 TL'den satılırken, deniz mahsullü lahmacun ve fiyatı sosyal medyada gündem oldu.

SU BİLE 138 TL

Takvim'de yer alan habere göre; lahmacunun fiyatını ise 395 TL olarak belirledi. Aynı mekanda 75 cl su 138 TL, Türk kahvesi 62 TL...

6 kişinin 6.962 TL ödediği mekanda yüzde 13 yani 905 TL de servis ücreti alındı.
Yıllardır lahmacun fiyatlarıyla gündem olan mekanda etsiz yani vejetaryen lahmacunun fiyatı ise tam 175 TL.

Lezzetiyle Türk mutfağının en gözde yemeklerinden olan lahmacunun etsiz ya da deniz ürünlü servis edilmesi ise sosyal medyada "Lahmacun, lahmacun olalı böyle eziyet görmedi" esprileri yaptırdı.

Bayram tatilinde yoğun ilgi gören Bodrum'da lahmacunun fiyatları yine arttı ile ilgili etiketler Bodrum lahmacun deniz mahsüllü lahmacun lahmacun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.