Bayram olunca Ömer Döngeloğlu'nun mezarına koştular

Koronavirüs salgını nedeniyle zamansız bir şekilde dünyadan ayrılarak ahiret hayatına karışan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu Ramazan Bayramı'nı yalnız geçirmedi. Dostları, bayram sabahında gönül insanı Ömer Döngeloğlu hocanın mezarı başına koştu, ünlü ilahiyatçı için dualar okudu

Koronavirüs teşhisi konulmasının ardından Başakşehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, uygulanan tüm tedavilere karşın 52 yaşında hayatını kaybetti.

İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine araştırma, inceleme, okuma ve gezi yazıları ile haklı bir üne sahip olan Döngeloğlu, televizyon ekranlarında hazırladığı program ile geniş kitlelere ulaşma fırsatı yakalamıştı.

Nahif kişiliği ile vatandaşların gönlünde yer eden Ömer Döngeloğlu'nun ani vefatı kamuoyunda büyük üzüntüye neden olmuştu.

ÖMRÜ BOYUNCA VEFALI DOST BİRİKTİRDİ

Ömer Döngeloğlu bu sene Ramazan Bayramı'na erişemedi ancak dostları ona erişerek bayramı mezarı başında dualarla idrak etti.

Televizyon programcısı Bekir Develi, Tasavvuf musikisi icracısı Doç. Dr. Fatih Koca ve Şair Dursun Ali Erzincanlı bayram sabahı, yakın dostları Ömer Döngeloğlu'nun mezarı başında buluştu. Döngeloğlu ile anılar yadeddildi ve dualar okundu.

Tasavvuf musikisi icracısı Doç. Dr. Fatih Koca, mezarlık ziyaretinin ardından sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Kıymetli Ömer Döngeloğlu hocamızı ebedi istirahatgâhında ziyaret edip ruhuna Yasin-i Şerif armağan ettik. Bizler fani alemden gidişine çok üzüldük ama inşallah hocamız gerçek alemde bayram yaşıyordur." ifadelerini kullandı.

Şair Dursun Ali Erzincanlı'nın Döngeloğlu hocayla ilgili şu paylaşımı ise yürekleri dağladı;

"Kırılmış ama yine de dalına tutunmuş bir karanfil vardı göğsünde... @BekirDeveli ile oturduk yanına.
...
Râm olduğun sâdıklarla bayramın olsun inşallah.."

Bayram olunca Ömer Döngeloğlu'nun mezarına koştular

 

Bayram olunca Ömer Döngeloğlu'nun mezarına koştular ile ilgili etiketler Tasavvuf Koronavirüs Korona Ömer Döngeloğlu ilahiyat bekir develi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.