Bayram kredisi kampanyaları başladı! Hangi bankalar bayramda kredi veriyor?

Bankalar yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kredi kampanyaları düzenlemeye başladı. Peki hangi bankalar kredi veriyor? Ne kadar vade ile kredi veriliyor? Kimler faydalanabilir? İşte detaylar...

Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bayram yaklaşırken bankalar da kredi yarışına girdi. Kredi kampanyaları kapsamında alışveriş ve tatil planlayan tüketicilerin ihtiyaçları yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranı, 48 aya varan vade ve farklı ödeme seçenekleri ile karşılanıyor. Peki hangi bankalar kredi veriyor? Ne kadar vade ile kredi veriliyor? Kimler faydalanabilir? İşte bankaların Kurban Bayramı'na özel kredi kampanyaları...

İşte bayram kredisi veren bankalar:

is_bankasi_depo-1

İŞ BANKASI'NDAN 5 BİN TL'DEN 100 BİN TL'YE KREDİ İMKANI

Türkiye İş Bankası, "Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası" ile bireysel tüm ihtiyaçlar için değişik vade ve tutarlarda kredi seçenekleri sunuyor.

6 Eylül'e kadar devam edecek kampanyada, 48 ay vadede günde 5 TL'ye 5 bin TL'den 100 bin TL'ye kadar farklı vade ve tutarlarda kredi imkanından yararlanılabiliyor.

Kampanyada 25 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlar için 7 gün 24 saat İşCep'ten hemen kredi başvurusu yapılabiliyor.

AKBANK

Akbank ihtiyaç kredisini, 48 ay vadeye kadar yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranları ile sunuyor. Banka, taksitlerini ise 2018’e kadar erteleme imkanı sağlıyor. Akbank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif Özer İsfendiyaroğlu, “Müşterimiz krediyi hem bayram hem de yakında açılacak olan
okul masrafları için kullanabilecek” dedi.

VAKIFBANK'TAN "GELENEKSEL BAYRAM KREDİSİ"

VakıfBank, müşterilerinin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmeleri amacıyla yüksek limit, uygun vade ve ödeme seçeneklerini kapsayan yeni kredi kampanyaları başlattı.

VakıfBank'ta kamu ve özel sektör çalışanları ve emekliler, uygun faiz oranlarıyla bin TL'den 90 bin TL'ye kadar "Geleneksel Bayram Kredisi" kullanabiliyor.

Bankanın, Kurban Bayramı'na yeni bir otomobille girmek isteyenler için hazırladığı "Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi" ise yine uygun faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleriyle 250 bin TL'ye kadar limit imkanı sunuyor.

f3f3f3-1

GARANTİ BANKASI

Garanti Bankası, avantajlı faiz oranlarıyla "Bayram Kredisi Kampanyası" başlattı.

Kampanya kapsamında müşteriler, yüzde 1,29'dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

TEB'DEN BAYRAM DÖNEMİNE ÖZEL 2 YENİ KREDİ KAMPANYASI

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bayram dönemine özel olarak düşük faizli 2 yeni kredi kampanyası başlattı. 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi ve 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyaları bayram sonuna kadar devam edecek.

Yüzde 1,19'dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade fırsatıyla Kurban Bayramı'na özel olarak sunulan ihtiyaç kredisine dileyen herkes, TEB şubelerinden, 0850 200 0 666 çağrı merkezinden ve CEPTETEB İnternet Şubesi'nden başvurabiliyor.

"Taşıt Kredisi Kampanyası" kapsamında ise TEB'den taşıt kredisi alan müşteriler, yüzde 1,26'dan başlayan faiz oranlarının yanı sıra ödemeyi 3 ay erteleme avantajından da yararlanabilecek.

sekerbank-depo

ŞEKERBANK'TAN ESNAF VE İŞLETMELERE ÖZEL KREDİ

Şekerbank, bayram kampanyasıyla hem esnaf ve işletmelerin hem de bireysel müşterilerin finansman ihtiyacını karşılıyor.

Banka, esnaf ve işletmelerin bayram öncesi artan nakit ihtiyaçları için 250 bin TL'ye kadar finansman sağlıyor. 3 ay taksit erteleme imkanı ve 36 aya varan vadelerin bulunduğu kampanyada, avantajlı bankacılık işlem paketleri de yer alıyor.

Kampanya dahilinde masrafsız sunulan paketlerle, esnaf ve işletmelerden bir yıla kadar hesap işletim ücreti, havale ve EFT ücreti alınmıyor. 31 Ağustos'a kadar devam edecek kampanya kapsamında ayrıca "Esnafım Kredisi", "Taksitli Ticari Kredi", "Ticari Taşıt Kredisi", "Ticari Servis" ve "Profesyonellere Kredi" de esnaf ve işletmelere avantajlı faiz oranları ile sunuluyor.

Kampanya kapsamında bireysel müşterilerin de her türlü nakit ihtiyacı, uygun faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile 50 bin TL'ye kadar karşılanıyor. Bireysel müşterilere yönelik kampanya, 8 Eylül'e kadar devam edecek.

shutterstock_593461538

QNB FİNANSBANK'TAN GÜNDE 15 TL'DEN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE KREDİ İMKANI

QNB Finansbank'ın "Kurban Bayramı Kredisi Kampanyası"nda müşteriler, günde 15 TL'den başlayan taksitlerle 15 bin TL'ye kadar kredi kullanabiliyor.

YAPI KREDİ

Yapı Kredi'nin 7-31 Ağustos'ta geçerli olan bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile günde 10 TL ödeyerek toplam 10 bin TL tutarında kredi kullanılabiliyor.

Bayram tatili öncesinde nakit ihtiyacı için kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, kredi başvurusunu Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da Yapı Kredi şubelerinden yapabiliyor.

DENİZBANK'TA FAİZ ORANI YÜZDE 0,99'DAN BAŞLIYOR

DenizBank, Kurban Bayramı'na özel ihtiyaç kredisi kampanyasını tüm müşterilerine duyurdu.

Tüketiciler, aylık yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Banka, müşterilerine ödemelere 3 ay sonra başlama fırsatı sağlıyor ve 48 aya kadar vadeli kredi kullandırıyor.

shutterstock_305473055_1

ING BANK

ING Bank, müşterilerinin Kurban Bayramı öncesi artan nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yönelik 48 aya varan taksitlerle kredi notuna göre avantajlı faiz oranları ve taksit erteleme seçeneği sunuyor.

Kredi notu yüksek müşterilere daha düşük faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunulan kampanyada faiz oranları %1,19 ile %1,39 arasında değişiyor.

Dileyen müşteriler krediyi şimdi alıp; ödemelerine 4 ay sonra başlayabiliyor.

BURGANBANK

Burgan Bank, bayramda 3 ay taksit erteleme ve 48 aya kadar vade imkanı sunan Bayram kredisi sayesinde müşterilerin nakit ihtiyacı gideriliyor. Burgan Bank Bayram Kredisi'ne Eylül ayı sonuna kadar başvurulabilecek.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş; “Bayramda nakit ihtiyacı olan müşterilerimize, 3 ay taksit erteleme ve 48 aya kadar vade imkânı ile sunduğumuz Bayram Kredimiz uygun faiz oranlarıyla da yüzleri güldürüyor.

Geleneksel hale getirdiğimiz bayram kredimizle bayramın coşkusuna katkıda bulunmak istiyoruz. Bayram planlarını erteleyen müşterilerimizi de düşünerek Bayram Kredisi'ne son başvuru tarihini 30 Eylül 2017 olarak belirledik.

Burgan Bank ailesi adına herkesin Kurban bayramını huzurla ve hayallerindeki gibi geçirmesini umuyor, şimdiden iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Bayram kredisi kampanyaları başladı! Hangi bankalar bayramda kredi veriyor? ile ilgili etiketler bayram kredi Akbank İş Bankası VakıfBank Kurban Bayramı garanti ing
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.