Bayraktar'dan Özel'e zor soru: Neden rahatsız?

BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olması nedeniyle eleştiren CHP'li Özgür Özel'e Twitter'dan yanıt verdi.

BAYKAR Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TBMM'de kendisini hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e cevap verdi.

 Selçuk Bayraktar, Twitter'dan Özel'in TBMM'de yaptığı konuşmanın videosunu paylaşarak tepki gösterdi.

"BU İŞTEN NEDEN RAHATSIZ OLUR?"

 Bayraktar, yaptığı paylaşımda "Milletimize hizmet için ekibimizle 15 yıldır S/İHA üretiyoruz. Şimdi Akıncı TİHA geliyor sonra da insansız savaş uçağı inşallah. Milletin vekili sıfatlı birisi terörle mücadelede ve teknolojik gelişmede ülkemizde çığır açan bu işten neden rahatsız olur? ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ!" ifadelerini verdi.

Bayraktar'dan Özel'e zor soru: Neden rahatsız?

"TÜRKİYE'DE UÇABİLMEK İÇİN MANDACI ZİHNİYETİ YENMENİZ GEREKİYOR"

Selçuk Bayraktar'ın mesajını alıntılayan BAYKAR'ın Genel Müdürü ve SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar ise  "Normal şartlarda havacılıkta uçabilmek için aerodinamik sürtünme kuvvetini yenmeniz gerekir. Ama Türkiye’de uçabilmek için önce bu mandacı zihniyeti yenmeniz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bu zihniyetle mücadele ede ede bu noktaya geldik. Yıldıramazsınız!"

Bayraktar'dan Özel'e zor soru: Neden rahatsız? - Resim : 2

Bayraktar'dan Özel'e zor soru: Neden rahatsız? ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar BAYKAR Özgür Özel CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.