"Kendi sınıfında dünyanın en iyisi"

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA/İHA'nın teknik özelliklerini paylaştı. Bayraktar, yaptığı açıklamada Bayraktar TB2'nin kendi sınıfında dünyanın en iyisi olduğunun altını çizdi.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Bayraktar TB2 SİHA/İHA ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk mühendislerinin tasarlayıp kodladığı 40'ı aşkın bilgisayardan oluşan robot uçak. Kendi sınıfında dünyanın en iyisi! Köklerden Göklere..." ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR TB2 S/İHA'NIN ÖZELLİKLERİ

BayraktarTB2 S/İHA'nın paylaşılan özelliklerinde, "Milli ve Özgün Tasarım, Yazılım, donanım, aerodinamik ve mekanikte dünyada rekor yüzdeyle yerlilik. Türk mühendislerinin özgün tasarımı kritik tüm akşam ve bileşenler, Milli Yedekli Uçuş Kontrol ve Seyrüsefer Sistemi" bulunuyor.

"Kendi sınıfında dünyanın en iyisi" ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar bayraktar tb2 özellik teknik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.