Bayraktar TB2 SİHA, Esed'i böyle selamladı

34 Türk askerini Rusya destekli Esed rejimi tarafından şehit edilmesinin ardından TSK, İdlib, Halep ve Hama’da rejim noktalarına havadan ve karadan bomba yağdırdı. Yerli üretim Anka-S ve Bayraktar TB2 SİHA’lar rejime ağır darbe vururken o anlar Esed'in televizyonunda canlı yayınlandı.

TSK, İdlib, Halep ve Hama’da rejim noktalarına havadan ve karadan bomba yağdırdı. Yerli yapım Anka-S ve Bayraktar TB2 SİHA’lar rejimin hava üssünü, hava savunma sistemlerini nokta atışlarla vurdu.

Rejime yakın kaynaklar, TSK’ya ait SİHA’ların, rejimin komuta kontrol yapısının çökertilmesine yönelik harekât düzenlendiğini ve Suriye ordusundan 3 general ile çok sayıda subayın öldüğünü bildirdi.

Bayraktar TB2 SİHA, Esed'i böyle selamladı

BAYRAKTAR TB2 SİHA CANLI YAYINI SELAMLADI

Suriye devlet televizyonu SANA muhabirinin İdlib’in güneyindeki Kafr Uwayyid’den yaptığı canlı yayında “Türkiye 10 gündür bölgeye yoğun şekilde saldırıyor” sözlerinin ardından Bayraktar TB2 SİHA'nın alçak uçuşla yayını selamladığı anlar kameralara yansıdı.

 

Bayraktar TB2 SİHA, Esed'i böyle selamladı ile ilgili etiketler Suriye Esed İdlib SİHA Bayraktar yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.