Bayraktar TB2 'imaj' tazeledi!

Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 SİHA'ların yeni imajı büyük beğeni topladı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, logonun Polis Havacılık Teşkilatı tarafından tasarlandığını belirtti.

Sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımlar yapan Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk BayraktarBayraktar TB2 SİHA'nın yeni logosunu ve imajını paylaştı.

Bayraktar'ın paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

POLİS HAVACILIK TEŞKİLATI TASARLADI

Selçuk Bayraktar, Havacılık Daire Başkanlığı'nın SİHA'lar için tasarladığı yeni logoyu #MilliTeknolojiHamlesi hastagi ile paylaştı.

Kısa sürede büyük beğeni alan paylaşımda Bayraktar ''Kahraman Polis Havacılık Teşkilatımız BayraktarTB2 S/İHA ve yeni yaptıkları logolarıyla..." ifadelerini kullandı.

MİLLİ SAVUNMADA TB2 ETKİN ROLDE

Katıldığı her operasyonda başarılarıyla göz dolduran milli gurur Bayraktar TB2, özellikleriyle de sınıfının en iyisi olma özelliğini koruyor.

İlk olarak 2014 yılında TSK envanterinde yerini alan SİHA'ları yurt içi ve yurt dışındaki operasyonlarda aktif olarak kullanılıyor.

Bayraktar TB2 'imaj' tazeledi!

Bayraktar TB2 'imaj' tazeledi! - Resim : 2

 

Bayraktar TB2 'imaj' tazeledi! ile ilgili etiketler SİHA tasarım polis Bayraktar tb2 imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.