Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı

Son dönemde Türkiye'nin ürettiği yerli aşıdan 1915 Çanakkale Köprüsü'ne kadar birçok projesine karşı çıkan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı. Çıray'ın yaptığı paylaşıma, takipçilerinden tepki geldi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, yerli aşı Turkovac ve 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ardından dünya çapında övgü alan Bayraktar TB2 SİHA'ları diline doladı. Çıray, SİHA'lar üzerinden BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

Twitter hesabından Bayraktar SİHA ve İHA'lardan yola çıkarak Selçuk Bayraktar'ı 'havasından geçilmiyor' sözleriyle itham eden İYİ Partili Aytun Çınar, "Bir "Bayraktar SİHA, İHA" reklâmıdır gidiyor. Devletin tüm imkânları önüne serilmiş.. "Rakipsiz!" genç işinsanı da babasına benzememiş.. Havasından geçilmiyor. Ama hiç kimse Vestel'in üretip de ihraç ettiği Karayel ve benzerlerinden söz etmiyor. Niye?" mesajını paylaştı.

Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı

Aytun Çıray'ın skandal sözlerine takipçilerinden tepki yağdı.

Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı - Resim : 2

Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı - Resim : 3

Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı - Resim : 4Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı - Resim : 5Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı - Resim : 6

TURKOVAC VE 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ'NE DE KARŞI

Çıray, son dönemde Türkiye'nin yerli Covid-19 aşısı Turkovac ve 18 Mart Cuma Günü açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili tepki çeken çıkışlar yapmıştı.

 

 

Bayraktar SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYi Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı ile ilgili etiketler İYİ Parti İHA Selçuk Bayraktar aytun çıray bayraktar tb2 siha
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.