Küçükyumuk ailesinde son durum ne?

İzmir'de yaşanan depremde Bayraklı ilçesinde bulunan Doğanlar Apartmanı’nda enkaz altında kaldıkları iddia edilen Küçükyumuk ailesinden Mert Küçükyumuk, Eda Savran Küçükyumuk ve 2 yaşındaki çocukları Ateş Küçükyumuk'a ulaşılamadığı belirtildi. Peki, bayraklı Bayraklı da Küçükyumuk ailesinde son durum ne, kurtarıldılar mı? İşte detaylar...

İzmir’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı’nda enkaz altında kaldıkları iddia edilen Küçükyumuk ailesinden Mert Küçükyumuk, Eda Savran Küçükyumuk ve 2 yaşındaki çocukları Ateş Küçükyumuk’a ulaşmak için yoğun çaba harcanıyor.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından enkaz altında kalan vatandaşların kurtulması için yoğun çaba harcanıyor. 28 yaşındaki Buse için birlik olan enkaz bölgesindeki çalışanlardan güzel haberler gelince bir kayıp haberi de Küçükyumuk ailesi için geldi.

Küçükyumuk ailesinde son durum ne?

Depremin vurduğu İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı’nda enkaz altında kaldıkları iddia edilen Mert Küçükyumuk, Eda Savran Küçükyumuk ve 2 yaşındaki çocukları Ateş Küçükyumuk’tan halen bir haber alınmadığı belirtilirken acil yardım istendi.

Mert Küçükyumuk’un kardeşi tarafından atılan tweete aile üyelerinin fotoğrafları tek tek paylaşılırken teyit edilmiş herhangi bir bilgiye ulaşılamadığı belirtildi.

Küçükyumuk ailesinde son durum ne? - Resim : 2

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde bulunan Doğanlar Apartmanı en çok hasar alan yapıların başında geliyor. Arama kurtarma çalışmaları bölgede yoğun bir çalışma sürdürürken son dakika gelişmesi yaşandı.  Ekipler apartmanın 4. katında ikamet eden Küçükyumuk ailesine ulaştı. Arama kurtarma ekipleri, Mert Küçükyumuk Eda Küçükyumuk çifti ve küçük çocukları Ateş'in cansız bedenini enkaz altından çıkarttı.

 

Küçükyumuk ailesinde son durum ne? ile ilgili etiketler İzmir Bayraklı deprem Küçükyumuk Enkaz
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.