Baykar'dan 5 bin öğrenciye tablet müjdesi

Uzaktan eğitimin Türkiye'nin her kesimindeki çocuklara eksiksiz bir biçimde ulaşması için çalışmalar devam ederken özel sektörden de destekler gelmeye devam ediyor. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yayınladığı video mesaj ile 5 bin öğrenciye tablet bilgisayar hediye edeceklerini duyurdu.

Öğrencilerin uzaktan eğitimlerine katkıda bulunmak istediklerini belirten Bayraktar, 5 bin öğrenciye tablet hediye edeceklerini belirtti.

Selçuk Bayraktar video mesajında şu ifadeleri kullandı;

''Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından 5.000 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edileceğini duyurdu. Bayraktar videolu paylaşımında, 'Türkiye'mizin dört bir köşesindeki cevherlerimiz için. BAYKAR olarak 5.000 öğrenciye uzaktan eğitimlerine katkı sunmak için tablet bilgisayar hediye ediyoruz. Dünyanın en iyi mühendislerinin, sanatçılarının, bilim insanlarının yetişmesi umuduyla..'

 

Baykar'dan 5 bin öğrenciye tablet müjdesi ile ilgili etiketler BAYKAR Selçuk Bayraktar Tablet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.