2021 bedava tablet başvuru formu! 500 bin ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman?

MEB ücretsiz tablet başvuru formu! MEB 500 bin ücretsiz tablet dağıtımı yapılacak okulların tam listesi merak ediliyor. 2020-2021 eğitim öğretim yılında Acun Ilıcalı bedava bilgisayar, MEB ücretsiz tablet ve BAYKAR bedava laptop kampanyasına öğrenciler yoğun bir ilgi göstermekte. MEB ücretsiz tablet başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar...

MEB ücretsiz tablet başvuru formu! MEB 500 bin ücretsiz tablet dağıtımı yapılacak okulların tam listesi sorusu öğrenciler ve ihtiyacı olan aileler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını sonrasında uzaktan eğitim alan öğrencilerin yararlanacağı bedava bilgisayar, laptop ve tabletler çok yakından inceleniyor. MEB ücretsiz tablet başvuru nasıl yapılır?

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fırsat eşitliğine katkı sunmak hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Bayraktar "Fırsat eşitliğine katkı sunmak hedefiyle yola çıktık. Engeller kaldırıldığında öğrencilerimizin bizi daha güzel bir geleceğe ulaştıracağına inanıyoruz" dedi.

ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Baykar Genel Müdürlüğü tarafından konu hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yapıldı. Öğrenciler arasında eğitimde fırsat eşitliğinin yakalanmasının en büyük gayeleri olduğu belirtildi. Bunun için alınan tabletlerin ihtiyaç sahibi olan öğrencilere dağıtılması için Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli olarak yürütülecek bir çalışmanın ardından ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi ve dağıtım işlemlerinin yapılması planlanıyor. Ancak bu dağıtım işlemlerinin ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor.

Covid-19 ile birlikte hiç beklemediğimiz bir anda sağlık tedbirleri gereğince uzaktan eğitim sistemine döndüğümüz ülkemizde Askıda Ekmek uygulamasının bir benzerini günümüzün ihtiyaçları çerçevesinde hayata geçiriyoruz, yeni bir toplumsal dayanışma hareketi başlatıyoruz; Askıda Tablet!

2021 bedava tablet başvuru formu! 500 bin ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman?

Alan kişi ile veren kişinin birbirini tanımadığı ve görmeden yardım edeceği bu Askıda tablet kampanyasına nasıl başvuru ve yardım edebiliceğinizi araştırdık. Tuzla'da ikamet eden ve eğitim için imkanı olmayan öğrencilere ulaşmayı planlayan bu kampanya için askidatablet.com adresine girip "Askıdan Tablet Talep Et" butonuna tıklayınız.

Karşınıza çıkan formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz. Doğruluğunu onaylayın ve formu gönderin. Belediye görevlileri formunuzu inceleyip doğruluğunu onaylayacak. Ardından askıya bırakılan tabletlerden biri belediye görevlileri tarafından evinize kadar getirecek. Eğer imkanı olmayan öğrencilere yardım etmek ve Askıya tablet bırakmak isterseniz "Askıya Tablet Bırak" butonuna tıklayınız.

Çıkan forma bağışcı bilgilerinizi ve paylaşacağınız tabletin adeti ve türünün ne olduğunu belirtip formu onaylamanız gerekiyor. Belediye görevlileri tableti sizden alıp yardım edilecek öğrencilere ulaştıracaktır. Ayrıca ikinci el tabletlerinizi de bağışlayabilirsiniz.

150 bin tablet dağıtıldı, Ocak'ta 500 bin hedefi var. Dağıtılan tabletlerle internet desteği de veriliyor.

BEDAVA TABLET BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

2021 bedava tablet başvuru formu! 500 bin ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı BAYKAR MEB Bedava tablet Bedava bilgisayar bedava laptop MEB ücretsiz tablet başvuru formu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.