Baykal’dan Kılıçdaroğlu’na: Demokrasi Londra tefecisinde değil

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İngiltere’de kapı kapı ‘temiz fon’ arayışına üstü kapalı tepki gösteren Baykal, “Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil.” İfadelerini kullandı.

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, twitter hesabından CHP’yi sert eleştirdiği paylaşımlarına yenisini ekledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’ye ‘temiz fon’ getirmek için İngiltere’de kapı aşındırmasına üstü kapalı sert tepki gösteren Baykal, demokrasinin Türk milleti ile beraber inşa edileceğini vurguladı.

Baykal’dan Kılıçdaroğlu’na: Demokrasi Londra tefecisinde değil

“HAMBURGERCİ VEYA LONDRA TEFECİSİNDE DEĞİL”

Baykal paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Özgürlükçü olmak için gayrı milli olmak zorunluluğu yoktur. Elbette özgürlükçü ve demokratım ve elbette milliyim. Benim çizdiğim siyasal model budur. Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil.”

Baykal’dan Kılıçdaroğlu’na: Demokrasi Londra tefecisinde değil ile ilgili etiketler Aslı Baykal Kemal Kılıçdaroğlu Londra
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.