Baykal'a eski kanalında sert tepki: "Deniz Baykal üzerinden konuşulmalı"

CHP Antalya Milletvekili ve eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eski kanalı Halk TV'de Baykal'a yönelik sözler dikkat çekti. Şirin Payzın, moderatörlüğünü yaptığı yayında Korkmaz Karaca ile ilgili çıkan iddialarla ilgili Deniz Baykal üzerinden konuşulması gerektiğini söyledi.

CHP’li Deniz Baykal, eski kanalı Halk TV’de Sedat Peker’in iddiaları üzerine yerden yere vuruldu. Gazete Duvar yazarı Bahadır Özgür, Korkmaz Karaca etrafında dönen olaylarda CHP’nin bilgisinin olmamasının mümkün olmadığını söylerken programın moderatörü Şirin Payzın itiraz ederek Deniz Baykal üzerinden konuşulması gerektiğini öne sürdü.

Halk TV'de dün yayınlanan canlı yayına Deniz Baykal ve Korkmaz Karaca ile ilgili iddialar damgasını vurdu. Yayında en dikkat çeken nokta ise kanalın eski sahibi Deniz Baykal'a yönelik gelen tepkiler oldu.

Gazete Duvar yazarı Bahadır Özgür'ün "Bu, Baykal'ı tartışmayalım ya da onun yanındaki tartışmayalım meselesi değil" şeklindeki sözleri sonrası programın moderatörü Şirin Payzın "Bence Baykal'ı tartışalım tam tersi.. Bunu bir 'muhalefet iyidir-kötüdür' tartışmasına döndürmememiz gerekiyor. kişiler bazında ilerlememiz gerekiyor manasında söylüyorum" dedi.

Bahadır Özcan, sonrasında ise  sözlerine şöyle devam etti:

"Korkmaz Karaca'nın bir takım tuhaflıklara bulaştığını yanındakiler bilmiyor mu diye düşünüyorsunuz? CHP'nin haberi yok mu diye düşüyorsunuz? Bilmez olurlar mı?"

EMİN ÇAPA ÖNCEDEN DUYURDU

Öte yandan Halk TV'de gerçekleşen yayın öncesi, yayına katılan isimlerden Emin Çapa dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Çapa ilk olarak "Deniz Baykal olayını uçkura indirerek konuşmak gerçeğin üstünü örmektir. Türkiye'yi yıkıma götüren süreçte Sn Baykal'ın sorumluluğu çok büyük. Sn Erdoğan ve AKP'ye yolu açan, her zora düştüklerinde yardıma koşan kişidir Sn Baykal. 2015'i unutmadık." ifadelerini kullandı.

Çapa'nın paylaşımına ise bir Twitter kullanıcısı "Emin bey Deniz Baykal Halk TV'nin kırmızı çizgisi midir? neden hiç konuşulmuyor" şeklinde yorum yaptı. Emin Çapa ise buna yanıt olarak "Biz akşam konuşacağız. Sözüm Var'a bekleriz" dedi.

CHP'ye yönelik hiçbir eleştiriye yer verilmeyen hatta Muharrem İnce'ye bile yer vermeyen Halk TV'de Deniz Baykal'a yönelik eleştirilerin yer alması izleyenlerin dikkatini çekti.

Baykal'a eski kanalında sert tepki: "Deniz Baykal üzerinden konuşulmalı" ile ilgili etiketler Deniz Baykal Halk TV Şirin Payzın emin çapa bahadır özgür korkmaz karaca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.