Baykal'a en yakın isimden Öztürk Yılmaz tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın sürpriz biçimde Cumhurbaşkanlığı'na adaylığını açıklamasına parti içinden eleştiriler gelirken, en sert tepkiyi ise Deniz Baykal'a yakın isimlerden biri olarak bilinen Korkmaz Karaca verdi.

Bu sabah saatlerinde yaptığı basın toplantısıyla Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, partisini karıştırdı. Eleştiriler sadece Öztürk'e yönelik olmazken, Kemal Kılıçdaroğlu da partililerin hedefine oturdu.

 

KARACA: OYUM ERDOĞAN'A

Tepkiler arasında en sert olanı ise Deniz Baykal'ın yakınlarından olan Korkmaz Karaca'dan geldi.

Baykal'a en yakın isimden Öztürk Yılmaz tepkisi! - Resim : 2

Karaca SuperHaber'in twitter hesabındaki habere yorumunda, " 'Konsolos' Öztürk CB Adayı olacağım demiş. Zavallı CHP Genel Başkanı. Aday olmaya korkan, koca parti kimlere kalmış. Kimlerin elinde oyuncak olmuş. Bu neden ile şimdiden ilan ediyorum. Oyum Cumhur İttifakı Adayı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a olacaktır." yazdı.

Baykal'a en yakın isimden Öztürk Yılmaz tepkisi! - Resim : 3

Baykal'a en yakın isimden Öztürk Yılmaz tepkisi! ile ilgili etiketler CHP Öztürk Yılmaz Erdoğan korkmaz karaca cumhurbaşkanlığı seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.