Baykal'a destek geldi! Kılıçdaroğlu: Başımızın üstünde yeri vardır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. CHP'nin eski genel başkanları Bülent Ecevit ve Deniz Baykal'a eleştirilerde bulunan Zülfü Livaneli'nin iddialarına ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, "Önce kendi ailemize seslenmek zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk’ten bu yana CHP’de genel başkanlık yapmış olan herkesin başımızın üstünde yeri vardır." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Grup Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının başında FETÖ'yü devlete yerleştirenin Bülent Ecevit olduğunu ve Deniz Baykal'ın "sağcı, milliyetçi" olduğunu savunan Zülfü Livaneli'nin iddialarına değindi.

"ÖNCE KENDİ AİLEMİZE SESLENMEK ZORUNDAYIZ"

CHP'de ortalığı karıştıran açıklamalara isim vermeden yanıt veren Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Son günlerde garip bir tartışma var. Önce kendi ailemize seslenmek zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk'ten bu yana CHP'de genel başkanlık yapmış herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Türkiye'nin bu kadar derdi varken, bu kadar büyük rezaletler yaşanırken, olayı başka bir tartışma atmosferine çekmek hem partiye ihanettir, hem Türkiye'ye ihanettir.

Şöyle bir algı oluşturmak istiyorlar: "Zaten iktidar simsiyah. Yozlaşmış bir yönetim var. Oyumuzu kime verelim, CHP. CHP de onlar gibi..." Hayır efendim. CHP tertemiz bir partidir. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Dolayısıyla bu gereksiz tartışmadan herkesin süratle çıkmasını istiyorum."

Baykal'a destek geldi! Kılıçdaroğlu: Başımızın üstünde yeri vardır ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Deniz Baykal Zülfü Livaneli Bület Ecevit chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.