Bayılan TRT spikerinin görüntüsü ekrana yansıdı mı?

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılan TRT Haber özel yayınında spiker Nilgün Balkaç bayıldı. Ancak TRT spikerinin bayılma anının yayına yansımadığı ortaya çıktı.

Sıcak havalarda zor şartlar altında çalışan spiker ve muhabirler zaman zaman talihsiz anlar yaşıyor. TRT Haber spikeri Nilgün Balkaç, canlı yayın sırasında baygınlık geçirerek bayıldı.

Özel yayın sunarken Nilgün Balkaç, ‘Zor şartlar altında çalışıyoruz. Burada da sıcak hava var’ dedikten çok kısa bir süre sonra fenalaşarak yere yığıldı. Söz konusu anlara ilişkin video ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Ancak fenalaşarak bayılan Balkaç'ın görüntüsünün ekranlara yansımadığı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan söz konusu görüntünün TRT rejisinden bir kişi tarafından kaydedildiği ve servis edildiği ortaya çıktı.

Bayılan TRT spikerinin görüntüsü ekrana yansıdı mı? ile ilgili etiketler TRT spiker bayıldı Nilgün Balkaç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.