Bayi Toplantısı hangi otelde çekildi? Nerede çekildi?

Bayi Toplantısı hangi otelde çekildi sorusunun yanıtı haberimizde. İbrahim Büykak'ın da rol aldığı filmin konusu ve nerede çekilidği merak ediliyor

Bayi Toplantısı hangi otelde çekilidi sorusu, internet ve sosyal medyada araştırılan bir konu oldu.

BAYİ TOPLANTISI HANGİ OTELDE ÇEKİLDİ?

Bayi Toplantısı Konusu Ne?

Bayi Toplantısı için Anadolu’dan İstanbul‘a gelen Namık, Adem ve Sadık hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir planın içinde bulurlar. Üç bayinin kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları yoktur.

Bayi Toplantısı Filmi Oyuncuları?

Filmin oyuncu kadrosunda, İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin, Safa Sarı, Deniz Hamzaoğlu, Çağla Demir, Rıza Akın, Hakan Salınmış, Sacide Taşaner, Zeyno Eracar gibi oyuncular yer almaktadır.

Bayi Toplantısı Nerede Çekildi?

Bayi Toplantısı filminin çekimleri İstanbul ve Konya'da gerçekleştirildi. Filmin çekimleri için bu iki şehre set kuruldu.

 

 

Bayi Toplantısı hangi otelde çekildi? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Sinema bayi toplantyısı hangi otelde çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.