Bayi Toplantısı filminin konusu nedir? Bayi Toplantısı filminin oyuncuları kimlerdir?

24 Şubat Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Bayi Toplantısı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Bayi Toplantısı konusu nedir, Bayi Toplantısı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

24 Şubat Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Bayi Toplantısı adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Bayi Toplantısı 2020 yılında vizyona girmiştir. Bayi Toplantısı adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Bayi Toplantısı filminin konusu nedir, Bayi Toplantısı oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Bayi Toplantısı filminin konusu ne?

Bu akşam ekranlarda yer alacak olan Bayi Toplantısı filmi, mecburen katıldıkları bayi toplantısında kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının hikayesini konu almaktadır.

Bayi Toplantısı filminin konusu nedir? Bayi Toplantısı filminin oyuncuları kimlerdir?

Namık, Adem ve Sadık, geçimlerini esnaflık yaparak sağlamaya çalışan üç adamdır. Birbirlerini tanımayan bu üç adamın yolu katıldıkları bayi toplantısında kesişmiştir. Hayatlarının zor bir döneminden geçen Namık, Adem ve Sadık, başlarına gelen olaylar sonrasında kendilerini macera dolu bir planın içinde bulmuştur Bayilerini kurtarmaya çalışan ekibin bu süreçte birbirine güvenmekten ve hızlı etmekten başka çaresi olmayacaktır.

Bayi Toplantısı filminin oyuncuları kim?

Yönetmen: Bedran Güzel

Oyuncular: İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 22 Şubat 2020 / 1s 54dk

Bayi Toplantısı filminin konusu nedir? Bayi Toplantısı filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler BKM Bayi Toplantısı filminin konusu ne ne zaman çekildi oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.