Bayern'li futbolculardan büyük fedakarlık

Koronavirüsü salgını futbolu vurdu. Ertelenen liglerin ardından gelir kaybı yaşayan kulüpler, ekonomik olarak çıkmaza girdi. Bundesliga yönetimi ise futbolculara maaşlarında indirime gitme çağrısında bulunmuştu. Bayern Münih'li oyuncular bu talebe olumlu karşılık verdiler.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkıp ardından tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgını, her alanda olduğu gibi spor organizasyonlarının da askıya alınmasına ya da iptal edilmesine sebep oldu.

Bayern'li futbolculardan büyük fedakarlık

Maçların ertelenmesi nedeniyle, kulüpler yayın gelirlerinden mahrum kaldılar. Kulüp yöneticileri ekonomik krizle boğuşurken yardımlarına futbolcular koştu. Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te futbolcular, maaş indirimi çağrısına olumlu yanıt verdiler. Bild'de yer alan habere göre oyuncular ücretlerinde yüzde 20 indirim yapacaklar.

Almanya'da maaş indirimi çağrısını ilk olarak Mönchengladbach'lı futbolcular yapmıştı. Werder Bremen ile Schalke'li oyuncular da bu akımı takip eden diğer kulüpler olmuştu. Dortmund ve Leverkusen takımlarının da aynı adımı atmak için görüşme halinde oldukları ifade edildi.

.

Bayern'li futbolculardan büyük fedakarlık ile ilgili etiketler Bayern Münih Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.