Bayern Münih'ten erken şampiyonluk!

Bayern Münih, şampiyonluğunu ilan etti! Almanya Bundesliga'da 71 puanla birinci sırada yer alan Bayern Münih, kendisini ikinci sıradan takip eden Leipzig'in aldığı yenilgi sonrası erken şampiyonluğa ulaştı.

Bayern Munih'ten erken şampiyonluk! Alman devinin ligde kendisini 2. sıradan takip eden Leipzig'in Borussia Dortmund’a yenilmesinin ardından şampiyonluğu kesinleşti.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi Finali oynadığı PSG'ye bu yıl çeyrek finalde elenen Bayern Münih, Bundesliga kupası için lig sonunu beklemedi. Ligde 71 puanla yarışı önde götüren Bayern, Leipzig'in Borussia Dortmund’a 3-2 yenilmesi ile birlikte şampiyonluğunu kesinleştirdi. Almanya Birinci Futbol Ligi'ni 31. kez kazanan dünya devi, kupayı art arda 9. kez sırtlamış oldu. Kupayı erken kaldıran Bayern Münih'i Mönchengladbach maçı bekliyor.

MAÇA ÇIKMADAN ŞAMPİYON OLDULAR

Bundesliga'nın 32. haftasında Mönchengladbach ile karşılaşacak olan Bayern Münih, ligde geri kalan maçlarına formalite icabı çıkacak. Takımın köklü oyuncularından olan Thomas Müller ve David Alaba birlikte 10. Bundesliga kupasını sırtlayarak tarih yazdı.

Bayern Münih'ten erken şampiyonluk! ile ilgili etiketler Bayern Münih Bundesliga şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.